Zaštita privatnosti

OpenMyCV je obavezan čuvati privatnost svojih korisnika i osigurati visok stepen sigurnosti i povjerljivosti ličnih podataka prikupljenih korištenjem sistema openmycv.com

Lične podatke koje unosite pri registraciji, u vašem CV-u ili vašem oglasu, OpenMyCV neće davati na uvid trećim licima, osim na način kako je to predviđeno uvjetima korištenja na stranicama www.openmycv.com.

CV firmi / nevladinih organizacija / općina mogu sadržavati lične podatke, a podaci koje su posloprimci unijeli pri registraciji i u CV-ovima bit će dostupni samo registriranim firmama, općinama i nevladinim organizacijama koji su pristup bazi CV-ova platili uplatom na naš žiro-račun, te je na taj ili neki drugi način utvrđen njihov stvarni identitet. 

OpenMyCV može sakupljati anonimne informacije o posjetiocima (IP adresa, operativni sistem, pregledane stranice isl..) i iste informacije iskoristiti za svoje marketinške akcije ili za poboljšanje svojih usluga.

OpenMyCV zadržava pravo korištenja podataka navedenih prilikom registracije u svrhu slanja e-mail obavještenja korisnicima.