Poslovi - Oglas za posao

Učitelj engleskog jezika (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije:
Iskustvo: Poželjno
Mjesto: Kina
Broj pozicija 10
Jezici: Engleski

Kompanija Maple International d.o.o. iz Banja Luke nudi mogućnost zaposlenja na poziciji učitelja engleskog jezika u školama, vrtićima i trening centrima u Kini.

 

Zainteresovani za ovaj program potpisuju ugovor na godinu dana radeći kao učitelji engleskog jezika u nekim od privatnih škola, vrtića ili trening centara. Nastava se održava pet dana u sedmici, u vidu osmočasovnog radnog vremena u obrazovnim institucijama.

Aplicirati na program mogu svi BH građani starosti između 18 i 40 godina, koji su studenti,imaju SSS ili završen fakultet. Bitno je napomenuti, da bi kandidati trebalo da posjeduju određen nivo znanja engleskog jezika. Takođe, od kandidata se očekuje da su motivisani, posjeduju organizacione sposobnosti, a poželjno je, ali ne i obavezno, da imaju prijašenje uskustvo u radu s djecom.

 

Mi Vam nudimo:

  • besplatnu prijavu na program što nas svakaki izdvaja i daje prednost u odnosu na agencije koje naplaćuju svoje usluge,
  • besplatnu avio kartu u jednom pravcu,
  • plaćen smještaj u Kini,
  • pokrivamo troškove viza,
  • osiguranje,
  • TEFL kurs
  • bonus na kraju ugovora: povratna karta Kina/Tajland ili Malezija

Maple International je agencija za posredovanje pri zapošljavanju sa sjedištem u Shenzhen-u u Kini, a nakon otvaranja kancelarije u Kijevu u Ukrajini, otvorena je i podružnica u Banjaluci. U dvije godina postojanja, agencija je zaposlila nekoliko desetina kandidata i ostvarila uspješno poslovanje na međunarodnom nivou.

 

Sve informacije možete dobiti na adresi: Kralja Alfonsa XIII 46a, Banja Luka, na broj telefona +387 65 321181

 

 

Izvor: Posao.ba

18.10.2018