Poslovi - Oglas za posao

Zidar (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije: Građevina, Zanatstvo
Iskustvo: Sa iskustvom
Mjesto: Hrvatska
Broj pozicija 10
Jezici:

Zidar (m/ž) - Nexe gradnja d.o.o. Našice

Lokacija: Republika Hrvatska

 

Nexe Grupa je poslovni sistem od 15 samostalnih firmi s područja Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Misija Nexe Grupe je postati vodeći proizvođač građevinskih materijala u regiji  posebno u proizvodnji cementa, agregata, betona, cigle i crijepa.

Nexe Grupa je organizacija koja teži stalnom usavršavanju i napretku. Ciljevi kojima se u Nexe Grupi rukovodimo su rast organizacije kroz strateški fokus, poduzetničko ponašanje i inovativnost, vođenje inspirirano vizijom, operativna izvrsnost te građenje odnosa kroz njegovanje osjećaja pripadnosti, usmjerenost na stranke i višekulturnost. 

Zbog povećanog obima posla u firmi Nexe gradnja d.o.o. Našice, članici Nexe Grupe, pozivamo vas da postanete dio našeg uspješnog tima i javite se na natječaj za sljedeća radna mjesta:

Nexe gradnja d.o.o. Našice               

 

ZIDAR (ž/m) – 10 izvršitelja

 

Uslovi: 

  • KV stručna sprema
  • Radno iskustvo na građevinskim poslovima          

Mjesto rada su gradilišta u Republici Hrvatskoj.

 

Radnicima je na gradilištu osiguran smještaj i dva topla obroka dnevno. Za detaljnije informacije zainteresirani se mogu obratiti na telefon   00385 31 615 904.             

 

Natječaj je otvoren 7 dana. 

 

Smatrate li da možete ispuniti naša očekivanja i spremni ste prihvatiti  poslovni izazov, Vašu prijavu i biografiju očekujemo na mail adresu: 

vjekoslav.jug@nexe.hr


 

Izvor: posao.ba

29.07.2017