Poslovi - Oglas za posao

Asistent za oblast Estetika (m/ž)

Vrsta edukacije Master
Kategorije:
Iskustvo: Bez iskustva
Mjesto: Pale
Broj pozicija 1
Jezici:

OPIS RADNOG MJESTA

 

Organizaciona jedinica: Filozofski fakultet Pale

 

KATEDRA ZA FILOZOFIJU

1.Za izbor u zvanje višeg asistenta za užu naučnu oblast Estetika i užu oblast obrazovanja Estetika (predmeti: Estetika 1, Estetika 2, Filozofija književnosti, Estetika (Teatrologija, Estetika pozorišne umjetnosti (teatrologija), Logika 1, Logika 2, Opšta metodologija, Filozofija tehnike, Kritička teorija društva, Filozofija kulture, Teorija argumentacije, Teorija saznanja, Savremena teorija saznanja, Istorija filozofije 8, Istorija filozofije 9)............................................................1 izvršilac

 

Alekse Šantića 2 , 71 420 Pale

 

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

 

Kandidati moraju da ispunjavaju opšte i posebne uslove predviđene Zakonom o radu i uslove utvrđene čl. 77.;78.; i 87. Zakona o visokom obrazovanju.

Uz prijavu na Konkurs kandidati prilažu:

 

- ovjerene kopije diploma o stečenoj visokoj spremi i magistraturi, odnosno dokaz o završenom drugom ciklusu studija (za izbor u zvanje višeg asistenta) i ovjerenu kopiju doktorske diplome (za izbor u nastavna zvanja),

- izvod iz matične knjige rođenih,

- dokaz o izboru u zvanje (ako je ranije biran),

- kratku biografiju i bibliografiju kao i dokaze o ispunjenosti uslova za izbor u zvanje u koje se bira u skladu sa članovima 77.;78.; i 87. Zakona o visokom obrazovanju, kao i po jedan primjerak svega navedenog u bibliografiji.

Uz opšte uslove predviđene zakonom,kandidati koji se prijave na Akademiji likovnih umjetnosti Trebinje treba da ispunjavaju i posebne uslove:

Kandidat pod rednim brojem 1.završen ALU ili FLU, smjer slikarstvo.Završen drugi ciklus studija ili magisterij iz oblasti za koju konkuriše. Kandidati treba da imaju i javno predstavljene oblike umjetničkog stvaralaštva.

Kandidati pod rednim brojem 1 treba prilikom predaje dokumenata na konkurs da prilože :10 radova – galerijski format iz oblasti za koju konkurišu.

 

Sa kandidatima koji su podnijeli uredne, potpune i blagovremene prijave na konkurs biće obavljen intervju.

Prijave se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa na adrese organizacionih jedinica.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

 

 

Izvor: Zavod za zapošljavanje RS

17.10.2017