Poslovi - Oglas za posao

Kreditni službenik (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije:
Iskustvo: Sa iskustvom
Mjesto: Gradiška
Broj pozicija 1
Jezici:

Mikrokreditno društvo EKI zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom EKI kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.

 Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a nadogradnja poslovanja u Mikrokreditno društvo EKI, uz više od 20 godina predanog rada i preko 41.500 aktivnih klijenata Mikrokreditne fondacije EKI potvrđuju da smo na pravom putu.

 Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima u EKI-ju i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu.

Za Gradišku tražimo:

KREDITNOG SLUŽBENIKA

Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima finansiranja koje pružamo. Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.

 Nudimo Vam raznoličan posao, pun izazova, kontakta sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo i ostvariti profesionalni razvoj na području ekonomije i finansija.

 Ako se vidite u finansijskom sektoru, imate izgrađenu mrežu poslovnih kontakata, aktivan ste vozač i tražite dinamičan posao, dođite, umnožimo svoje napore u ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Minimalni uslovi za prijavu su srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prednost imaju kandidati sa područja Gradiške sa završenim ekonomskim fakultetom, radnim iskustvom u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.

 Zauzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.

 Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije LINK-a.

 

Izvor: MojPosao.ba

13.01.2021