Poslovi - Oglas za posao

Organizator prodajnih aktivnosti (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije:
Iskustvo: Sa iskustvom
Mjesto: Sarajevo
Broj pozicija 1
Jezici: Engleski

Rail Cargo Logistics - BH doo je međunarodna kompanija, članica ÖBB Holding AG, grupe za teretni prijevoz - Rail Cargo Group. Na domaćem tržištu lider smo u prijevozu robe željeznicom, kao i u pružanju outsourcing logističkih usluga i jedna od vodećih kompanija u cestovnom, pomorskom i avio transportu. U vlastitom logističkom centru u Sarajevu, uz podršku savremene opreme i softwareskih rješenja pružamo sve vrste logističkih i špediterskih usluga. Zbog svoje međunarodne orjentacije, modernog i uređenog načina rada, vrlo smo privlačan poslodavac. 

 

U cilju proširenja našeg tima tražimo komunikativnu, asertivnu i motivisanu osobu za popunu radnog mjesta sa radnim zadacima organizatora prodajnih aktivnosti, što uključuje akviziciju novih klijenata, kao i komunikaciju i unaprijeđenje odnosa sa postojećim klijentima, a sve u uskoj saradnji sa našim odjelima za pojedine usluge, kojima će navedena osoba biti podrška u prodajnom smislu.

 

Uspješan kandidat treba da ima iskustva u organizaciji i akviziciji usluga iz oblasti špedicije, transporta i logistike, da poznaje tržište i klijente na području Bosne i Hercegovine, ima znanje engleskog jezika, i da je aktivni vozač „B“ kategorije. Kandidatu koji ima znanje njemačkog jezika, to nosi prednost. Prednost također imaju i kandidati koji imaju radno iskustvo u direktnom radu na špediterskim poslovima transporta, carinjenja i logistike.

 

Ukoliko ste zainteresovani za angažman u dinamičnom okruženju uz neograničene mogućnosti napredovanja, kod Rail Cargo Logistics - BH d.o.o. ste na pravoj adresi.

 

Vašu aplikaciju sa biografijom, koja sadrži Vaš kontakt, podatke o obrazovanju i prethodnom radnom angažmanu, možete poslati putem faxa 033 775 471 ili poštom na Rail Cargo Logistics – BH d.o.o. Trešnje 1, 71210 Ilidža

 

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani i pozvani na razgovor.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon +387 33 77 54 50.

 

Izvor: Posao.ba

28.09.2019