Poslovi - Oglas za posao

Kreditni službenik (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije:
Iskustvo: Bez iskustva
Mjesto: Banja Luka
Broj pozicija 1
Jezici:

Mikrokreditno društvo Eki zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom Eki kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.

 

Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a nadogradnja poslovanja u Mikrokreditno društvo Eki, uz 20 godina predanog rada i preko 42 000 aktivnih klijenata Mikrokreditne fondacije Eki potvrđuju da smo na pravom putu. 

 

Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima u Ekiju  i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu.

 

Za područje Banja Luke tražimo:

 

KREDITNOG SLUŽBENIKA

 

Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima finansiranja koje pružamo. Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.

 

Nudimo Vam raznoličan posao, pun izazova, kontakta sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo i ostvariti profesionalni razvoj na području ekonomije i finansija.

 

Ako se vidite u finansijskom sektoru, imate izgrađenu mrežu poslovnih kontakata, aktivan ste vozač i tražite dinamičan posao, dođite, umnožimo svoje napore u ostvarenju zajedničkih ciljeva.

 

Minimalni uslovi za prijavu su srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prednost imaju kandidati sa područja Banja Luke sa završenim ekonomskim fakultetom, radnim iskustvom u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.

 

Za uzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo. 

 

Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem linka.

 

 

Izvor: Posao.ba

12.02.2019