Poslovi - Oglas za posao

Nastavnik/ica Hemije

Vrsta edukacije VSS
Kategorije:
Iskustvo: Bez iskustva
Mjesto: Banja Luka
Broj pozicija 1
Jezici:

OPIS RADNOG MJESTA

1. Nastavni predmet HEMIJA (8 časova).......1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnika sa porodiljskog bolovanja, u radni odnos se prima lice sa i bez iskustva.

2. BIBLIOTEKAR 50% radnog vremena.........1 izvršilac na određeno vrijeme do 31. 08. 2019. godine, u radni odnos se prima lice sa položenim stručnim ispitom i radnim iskustvom.

 

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu („Sl. Glasnik RS br. 1/16) kandidati treba da ispunjavaju uslove propisane članom 104.i 105. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (Sl. Glasnik RS br. 44/17,31/18) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u Osnovnoj školi („Službeni glasnik RS“,broj :77/09, 86/10 , 25/14 i 76/15), Prijem u radni odnos vršiće se u skladu sa čl. 115. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju /Sl. Glasnik RS br.44/17 i 31/18) i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema i načina bodovanja u osnovnoj školi („Službeni glasnik RS“ br. 74/18).Pravo učešća na konkurs imaju i kandidati koji su stekli radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom.Pravo učešća na konkurs imaju i kandidati koji su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (sl. Gl. RS br. 44/17) ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Kandidati su obavezni dostaviti ovjerene fotokopije dokaza o ispunjavanju opštih i uslova i to:

-Potpisanu prijavu na konkurs sa kratkom biografijom, tačna adresa stanovanja i kontakt telefon

-Uvjerenje o državljanstvu

-Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte

-Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) dostavlja kandidat koji bude izabran po konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa 

-Uvjerenje o neosuđivanosti za izabrane kandidate škola će zatražiti službenim putem

-Diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa,u kojoj je navedeno stručno zvanje ili ekvivalent 

-Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena

-Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

-Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje treba da sadrži: vrstu posla, stepen stručne spreme i dužinu ostvarenog radnog staža po vrstama posla.

-Uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan da dostavi kandidat koji u toku studija nije položio navedenu grupu predmeta

-Uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi

-Uvjerenje o položenom stručnom ispitu

Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca u skladu sa zakonskim propisima kojima se uređuju prava boraca, vojnih nvalida i porodica poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o outvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida..

Komisija će pisanim putem obavjestiti kandidate koji su dostavili potpune i blagovremene prijave o datumu i mjestu sprovođenja TESTIRANjA I INTERVJUA. 

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata na adresu: JU OŠ „Vuk Karadžić“ Sitneši 78422 sa naznakom „ZA KONKURS“. Bliže informacije se mogu dobiti na telefon 051/752-080

Dostavljena dokumentacija neće se vraćati.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati kao ni prijave kandidata koji se ne odazovu na test i intervju 

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

 

Oglas je preuzet sa zvanične web stranice gore navedene institucije ili iz drugih izvora oglašavanja. 

18.10.2018