Poslovi - Oglas za posao

Learning Consultant (m/ž)

Vrsta edukacije VSS
Kategorije: Ekonomija
Iskustvo: Poželjno
Mjesto: Sarajevo
Broj pozicija 1
Jezici:

Mi smo LINK group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspješniji. Mi iskreno vjerujemo da je obrazovanje osnov uspjeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kom živimo. Zato se trudimo da ga iz korijena promijenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosljedno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude dio našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno mijenjamo svijet obrazovanja nabolje.

 

LINK group, vodeći multinacionalni obrazovni sistem, više od 20 godina uspješno se bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja svijeta. 

 

LINK group obrazovna alijansa okuplja obrazovne institucije: ITAcademyBusinessAcademyInternetAcademyVisoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvoVisoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITSFakultet savremenih umetnosti – FSUSrednju školu za informacione tehnologije – ITHSSavremenu gimnaziju i OKschool

 

U kompaniji koja se neprestano razvija novi, kvalitetni ljudi su uvijek dobrodošli; zato vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji:

 

Learning Consultant

 

(Sarajevo)

 

Kao savjetnik za edukaciju, bićete prva osoba s kojom će budući polaznici stupati u kontakt i od koje će dobijati prve informacije o edukativnim programima.

 

Zaduženja:

  • Komunikacija s klijentima;
  • Pružanje informacija o edukativnim uslugama telefonom, putem imejla i na sastancima s klijentima;
  • Savjetovanje pri upisu;
  • Pregovaranje o uslovima upisa;
  • Obrada prijava za upis;
  • Priprema i sklapanje ugovora;
  • Vođenje evidencije o klijentima;
  • Briga o zadovoljstvu klijenata uslugom.

Kvalifikacije i vještine:

  • Visoka stručna sprema ekonomskog/marketinškog i sličnog usmjerenja;
  • Poželjno iskustvo na poslovima u vezi sa direktnom komunikacijom sa klijentima;
  • Odlične komunikacione vještine – u ličnom kontaktu, razgovoru telefonom, kao i kroz poslovnu korespondenciju;
  • Odlične prezentacione vještine, ubjedljivost i samopouzdanje u nastupu pred klijentom;
  • Sposobnost lične organizacije i koordinacije pri različitim radnim zadacima;
  • Preuzimanje inicijative i pozitivan stav prema poslu, obavezama i zadacima.

Mi se bavimo jednom od najljepših djelatnosti na svijetu: radimo sa mladim ljudima, budućim liderima ovog svijeta, i pomažemo im da se pripreme za uspjeh u životu. Zato tražimo ljude koji su prirodno gostoljubivi; koji su pozitivni, energični i ljubazni. Ako ste takvi, mi možemo raditi zajedno. Ako nemate duh da služite naše klijente, nećete se radovati radu sa nama.

 

Benefiti:

 

Naučićete sve što je potrebno za kvalitetan rad na ovoj poziciji – usavršićete tehnike komunikacije, vještinu slušanja klijenata i postavljanja pitanja, upravljanje vremenom, razvijanje moći sugestije i vješto zaključivanje dogovora s klijentima. Radićete u profesionalnom i dinamičnom okruženju, koje se neprestano razvija. Imaćete mogućnost da se profesionalno i stručno usavršavate, obogatićete svoje obrazovanje znanjem iz oblasti informacionih tehnologija i zarađivati proporcionalno postignutim rezultatima.

 

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume, pošaljite nam svoj CV sa motivacionim pismom do 8. 7. 2018. godine na e-mail adresu: hr@link-group.eu.

 

Pozvaćemo na razgovor samo kandidate koji ispunjavaju navedene uslove!

 

Više o kompaniji možete vidjeti na veb-sajtu: www.link-group.eu.

 

 

 

Izvor: Posao.ba

10.06.2018