Poslovi - Oglas za posao

Pripravnik (m/ž)

Vrsta edukacije VSS
Kategorije:
Iskustvo: Bez iskustva
Mjesto: Mostar
Broj pozicija 1
Jezici:

Pripravnik sa završenim fakultetom humanističkog smjera

Na temelju članka 37. stavak.1. Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH" br. 29/03, 23/04, 39/04, 54/04, 67/05, 8/06 i 4/12), te članka 3. Pravilnika o jedinstvenim kriterijima i postupku izbora i prijema pripravnika sa visokom stručnom spremom u organe državne službe Federacije Bosne i Hercegovine („Službene novine Federacije BiH" broj: 4/13), Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine, na zahtjev Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, objavljuje

 

J A V N I   N A T J E Č A J

za prijem pripravnika u Federalnom ministarstvu obrazovanja i

znanosti 2 / 510

 

  • Pripravnik sa završenim fakultetom humanističkog smjera - 1 (jedan) izvršitelj

 

Uvjeti:

Pored općih uvjeta predviđenih člankom 25. Zakona o državnoj službi u Federaciji Bosne i Hercegovine, kandidati trebaju ispunjavati i sljedeće posebne uvjete, i to:

  • VSS, VII stupanj stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja - fakultet humanističkog smjera

 

Izbor i prijem pripravnika izvršit će se na temelju jedinstvenih kriterija utvrđenih u Pravilniku o jedinstvenim kriterijima i postupku izbora i prijema pripravnika sa visokom stručnom spremom u organe državne službe Federacije Bosne i Hercegovine („Službene novine FBiH" broj: 4/13),

Napomena: Radni odnos pripravnika zasniva se na određeno vrijeme od 1 (jedne) godine.

Potrebni dokumenti (originali ili ovjerene kopije):

1. fakultetska diploma (nostrificirana diploma, ukoliko fakultet nije završen u BiH ili je diploma stečena u nekoj od država nastaloj raspadom SFRJ, nakon 06.04.1992. godine) 

2. uvjerenje fakulteta o prosjeku ocjena nakon završenog studija

3. uvjerenje Zavoda za zapošljavanje o dužini trajanja neuposlenosti nakon stjecanja diplome VII stupnja stručne spreme ili visokog obrazovanja prvog ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja (ukoliko se kandidat nalazi na evidenciji Zavoda)

4. rješenje o utvrđenom stupnju invalidnosti (ukoliko je kod kandidata utvrđen stupanj invalidnosti 60% i više)

5. popunjen prijavni obrazac Agencije za državnu službu Federacije BiH (može se preuzeti u prostorijama Odjeljenja Agencije za Hercegovačko-neretvanski i  Zapadnohercegovački kanton, Ante Starčevića b.b., 88000 Mostar, ili na web stranici Agencije za državnu službu FBiH www.adsfbih.gov.ba.)

Ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje općih uvjeta natječaja, izabrani kandidat će biti dužan dostaviti Agenciji u roku od 8 dana od prijema obavještenja o rezultatima natječaja.

Prijavu na natječaj, odnosno sve tražene dokumente potrebno je dostaviti u roku od 15 dana od dana objave javnog natječaja u dnevnim listovima, (računajući od posljednje objave) putem pošte, preporučeno na adresu:


Agencija za državnu službu FBIH

Odjeljenje Agencije za Hercegovačko-neretvanski i

Zapadnohercegovački kanton

Ante Starčevića b.b.

88 000 Mostar

sa naznakom:

„Javni natječaj za prijem pripravnika  u

Federalnom ministarstvu obrazovanja i znanosti"

 

Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

 

 

 

Izvor: Oslobođenje, 19.04.2018.

20.04.2018