Poslovi - Oglas za posao

Elektroinženjer (m/ž)

Vrsta edukacije VSS
Kategorije: Elektrotehnika
Iskustvo: Bez iskustva
Mjesto: Sarajevo
Broj pozicija 1
Jezici:

NAZIV PREDUZEĆA: GOSTOL-GOPAN d.o.o. Nova Gorica

ADRESA PREDUZEĆA: Prvomajska ul. 37, 5000 Nova Gorica

WEB STRANICA: http://gostolgroup.eu/

BROJ ZAPOSLENIH: 175/235 "GOSTOL" grupa

E-ADRESA: anja.jerkovic@gostol.eu

 

OPIS PREDUZEĆA

 

»Equipmentofsuccessfullbakers.« - »Oprema uspješnih pekara«

 

GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica je pružalac sveobuhvatnih rješenja za industrijske pekare. Naše karakteristike su potpuna prilagodljivost potrebama kupaca, 70 godina iskustva u pekarskoj industriji i tehnički i tehnološki savršena oprema za srednje i velike industrijske pekare.

 

Optimalna rješenja za pekare planira stručno osoblje grupe GOSTOL, koje posluje inovativno, fleksibilno i profesionalno. Vlastito odjeljenje za istraživanje i razvoj je pokretačka snaga preduzeća, a isto prati potrebe tržišta i korisnika te u saradnji sa drugim odjeljenjima u preduzeću priprema optimalno sveobuhvatno rješenje za pekaru, prilagođeno potrebama kupaca. Ova sveobuhvatna rešenja omogućavaju korisnicima da u potpunosti automatizuju pečenje različitih vrsta hljeba sa visokim kapacitetom i drugih pekarskih proizvoda, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici. 

 

Gostol industrijske linije za srednje i velike pekare ističe: 

  • visok stepen automatizacije, 
  • fleksibilnost,  
  • uštede energije,
  • inovacije,
  • automatizacija,
  • savjetovanje i potpora kod tehnološkog procesa proizvodnje hljeba odn. pekarskih proizvoda.

Referentne pekare koje proizvode hljeb i druge pekarske proizvode nalaze se širom svijeta; pomoću Gostol industrijske pekarske opreme proizvode se hljeb i drugi pekarski proizvodi u Sloveniji, Finskoj, Norveškoj, Belgiji, Italiji, Litvaniji, Rumuniji, Poljskoj, Njemačkoj, SAD, Rusiji, Ukrajini, Moldaviji, Kazahstanu, Gruziji i brojnim drugim zemljama. GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica je visoko izvozno orijentisano preduzeće koje godišnje generiše preko 95 % realizacije prodaje putem projekata za kupce izvan Slovenije.

 

SLOBODNA RADNA MJESTA

 

Mašinski inženjeri, elektroinženjeri i programeri ubrajaju se među naše ključno osoblje. Njihova znanja i saradnju trebamo u svim procesima koji se odvijaju u preduzeću.  Mogu biti komercijalisti, mogu učestvovati u projektovanju, u tehnologiji, u konstruisanju, u razvoju, u automatizaciji, u proizvodnji, u kontroli kvaliteta, kao vođe projekata...

 

 

 

Izvor: Posao.ba

18.03.2018