Poslovi - Oglas za posao

Prijem 2 radnika

Vrsta edukacije VSS
Kategorije:
Iskustvo: Bez iskustva
Mjesto: Prijedor
Broj pozicija 2
Jezici:

Prijem 2 radnika - OSNOVNA ŠKOLA „DRAGAN VUJANOVIĆ“ SVODNA

Lokacija: Prijedor



1. Pedagog škole,puna norma,na određeno vrojeme,do povratka radnika sa bolovanja ,lice sa iskustvom - 1 izvršilac
2. Nastavnik za nastavni predmet matematika, 16 časova,na neodređeno vrijeme,pripravnik -1 izvršilac 

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu (Službeni glasnik Rs broj 01/16), kandidati moraju ispunjavati i posebne uslove predviđene Zakonom o osnovno  vaspitanju i obrazovanju („Službeni glasnik Republike Srpske“  broj: 44/17) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 77/09 i  86/10), kao i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnim školama („Službeni glasnik Republike Srpske“: broj 102/14,18/16 i 45/16).Za radno mjesto pod brojem 1.Pedagog škole ,pravo ućešća na konkursu imaju i i lica iz člana 104. stav 6 Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju Zakona ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme (član 113. stav 4 ( Službeni glasnik RS broj 44/17). 
    Uz prijavu na Konkurs potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs  kandidati su dužni dostaviti  ovjerene kopije sljedećih dokumenata:
1.Opšti uslovi :

- izvod iz matične knjige rođenih,
- uvjerenje o državljanstvu,
- ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti i Uvjerenje da pravosnažnom presudom nisu osuđeni za krivična djela za koja je izrečena kazna u trajanju dužem od šest mjeseci  izabrani kandidat će dostaviti naknadno, prije potpisivanja Ugovora o radu.

2.  Kandidati trebaju dostaviti i dokumenta utvrđena Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske“ broj:102/14,18/16 i 45/16) na osnovu kojih će se izvršiti bodovanje i rangiranje prijavljenih kandidata:
- diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,                                                  
-Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno obrazovnom procesu,(samo kandidati za radno mjesto pod brojem 1. -Pedagog škole)                                                                                      
-dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;
-uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za lica koja se nalaze na toj evidenciji                                                          
-uvjerenje o ostvareno radnom stažu izdato od ranijih poslodavaca(samo za kandidate za radno mjesto pd brojem 1.-Pedagog škole)
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata  Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca;
-uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije invalida;. 
Svi kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa pozivaju se da dođu na  intervju   dana 07.03.2018. godine u 1200   časova u prostorijama Centralne škole u Svodni.                                                                                          Za kandidate koji se ne pojave na  intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na Konkurs.                                                                                    

Prijem kandidata u radni odnos vršiće se na osnovu Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u Osnovnoj školi (”Službeni glasnik Republike Srpske”, broj: 102/14,18/16 i 45/16).                                                  

Dokumenti priloženi uz prijavu na Konkurs neće se vraćati kandidatima.

          Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja preko Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske u dnevnom listu „Glas Srpske“.
Prijave i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti putem pošte na adresu JU Osnovna škola „Dragan Vujanović“  Svodna, Svodna bb, 79229 Svodna sa naznakom „Za  konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta“  -NE OTVARATI. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati,već ih evidentirati, uz konstataciju da prijave na javni konkurs nisu dostavljene blagovremeno ili nisu potpune, a nakon toga Komisija predlaže direktoru  škole donošenje zaključka kojim se prijava odbacuje.
                                           


 

Izvor: Zavod za zapošljavanje RS

23.02.2018