Poslovi - Oglas za posao

Profesor/Profesorica njemačkog jezika

Vrsta edukacije Bachelor
Kategorije:
Iskustvo: Sa iskustvom
Mjesto: Pale
Broj pozicija 1
Jezici:

Prijem 6 profesora - OSNOVNA ŠKOLA „PALE“

 

OPIS RADNOG MJESTA

 

6. Profesor njemačkog jezika (10 časova), određeno vrijeme, do povratka nastavnice sa neplaćenog odsustva, a najksnije do 29.11.2018. godine, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, jedan izvršilac.

 

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

 

Pored opštih uslova propisanih Zakonom o radu (Službeni glasnik Republike Srpske broj: 1/16) i članom 7. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema u radno odnos u osnovnoj školi (Službeni glasnik Republike Srpske broj. 102/14. 45/16) kandidat treba da ispunjava uslove propisane članom broj: 113.i 105. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (Službeni glasnik Republike Srpske broj: 44/17)., kao i članom 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima, nastavnika stručnih saradnika i vaspitača (Službeni glasnik Republike Srpske broj: 77/09, 86/10, 25/14. i 76/15). 

Opšti uslovi:

Da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu.

Da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte.

Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem sa obaveznim dokazom o psihofizičkoj sposobnosti, a dostavlja ga kandidat koji bude izabran putem konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa - ne starije od 6 mjeseci.

 

Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva, ličnosti i morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog integriteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom i drugim maloljetnim licem. 

Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakopna ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

 

Uz svojeručno potpisanu prijavu, sa adresom i brojem telefona i dokumentacijom kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova, potrebno je dostaviti dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova, kao i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje kandidata:

 

1.Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje ili ekvivalent.

2.Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.

3)Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji, nakon sticanja stručne spreme.

4. Za radna mjesta pod rednim brojem 1,2,4,5. i 6 potrebno je dostaviti uvjerenje o radnom iskustvu i položenom stručnom ispitu.

4) uvjerenje opštinskog /gradskog/ organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca odbrambeno otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

5) uvjerenje opštinskog /gradskog/ organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida odbrambeno otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije vojnog invalida.

6) uvjerenje opštinskog /gradskog/ organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca odbrambeno otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Glas Srpske“.

Intervju sa kandidatima koji su ispunili uslove konkursa i koji su dostavili blagovremene i potpune prijave će se održati dana 26.12. 2017. godine u 11,30 časova u prostorijama Škole

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije dokumenata i iste neće biti vraćene kandidatima.

Prijave i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa dostavljati na adresu: JU OŠ „Pale“ Pale, M Simovića 26. Pale, sa naznakom „Prijava na konkurs“ putem pošte ili lično u sekretarijat Škole.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

 

 

Izvor: Zavod za zapošljavanje RS

14.12.2017