Poslovi - Oglas za posao

Prodavač u maloprodaji (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije:
Iskustvo: Tri godine
Mjesto: Sarajevo, Mostar
Broj pozicija 3
Jezici:

Trgoprodukt d.o.o. Konjic je firma koja je prisutna na cjelokupnom tržištu Bosne i Hercegovine, sa prepoznatljivim imidžom i kvalitetnim brendovima u oblasti završnih materijala u građevinarstvu. Kako bi unaprijedili svoje aktivnosti u veleprodaji i maloprodajama, raspisujemo konkurs za sljedeće pozicije:

 

Prodavač u maloprodaji Sarajevo i Mostar 3 izvršioca

 

Pored opštih uslova predviđenim zakonom, kandidati treba da ispunjavaju i sljedeće uslove:

 

Vi posjedujete SSS i radno iskustvo u prodaji od najmanje 3 godine iz oblasti kojom se firma bavi, koristite računar i vrlo ste komunikativni.

Od Vas se očekuje da poznajete naš prodajni asortiman, da imate stečeno iskustvo u prodaji građevinskih materijala, da ste vješt trgovac sa sposobnostima da rukovodite i sa drugim prodajnim osobljem, razvijate i unapređujete odnos sa kupcima, da vodite računa o stanju roba u objektu i da se domaćinski odnosite prema istim.

Rad na ovoj poziciji Vam omogućava izuzetno dobu platu, značajno više od prosječenih ili uobičajnih plata za takvo i slično radno mjesto.

 

Od svih kandidata se očekuje izuzetna ozbiljnost u radu, profesionalan odnos i pristup poslu.

Nudimo Vam izazovan, dinamičan i odgovoran posao u timu mladih ljudi, uz adekvatnu naknadu ovisno o ostvarenim rezultatima. 

Ukoliko ste zainteresovani za ponuđenu poziciju, svoju prijavu sa  biografijom, slikom i preporukom prethodnog poslodavca pošaljete na email: info@trgoprodukt.ba

 

Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja. 

 

 

Izvor: Posao.ba

08.12.2017