Poslovi - Oglas za posao

Referent za obračun plata i likvidator (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije: Ekonomija
Iskustvo: Godinu
Mjesto: Banja Luka
Broj pozicija 1
Jezici:

Prijem radnika - Vrhovni sud Republike Srpske

 

OPIS RADNOG MJESTA

 

Referent za obračun plata i likvidator na neodređeno vrijeme uz probni rad od 3 mjeseca .................................................................. 1 izvršilac.

Kandidat treba da ispunjava opšte i posebne uslove.

 

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

 

Opšti uslovi: da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, da je stariji od osamnaest godina, da ima opštu zdravstvenu sposobnost, da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnom organu, da se ne vodi krivični postupak.

 

Posebni uslovi: srednja Ekonomska škola (ekonomski smjer) ili gimnazija, IV stepen stručne spreme, poznavanje rada na računaru, položen stručni ispit, jedna godina radnog iskustva u struci.

 

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, kandidat uz prijavu treba da priloži: uvjerenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, uvjerenje da nije osuđivan, odnosno da se ne vodi krivični postupak, diplomu o završenoj školi, uvjerenje o radnom iskustvu, uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u državnim organima uprave.

 

Prijavu na oglas sa ovjerenom kopijom traženih dokumenata, kojima se dokazuje ispunjenost opštih i posebnih uslova, dostaviti neposredno ili putem pošte Vrhovnom sudu Republike Srpske na adresu: Aleja Svetog Save bb, Banja Luka.

 

Rok za podnošenje prijava kandidata na oglas je 8 dana od dana objavljivanja oglasa u sredstvima javnog informisanja. Preporučuje se kandidatima da u prijavi na oglas pored adrese navedu i broj telefona radi kontakta.

 

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

 

Prije donošenja odluke o izboru i prijemu u radni odnos izvršit će se intervju sa prijavljenim kandidatima.

 

 

Izvor: Zavod za zapošljavanje RS

20.10.2017