Poslovi - Oglas za posao

Nastavnik/profesor za predmet pravoslavna vjeronauka (m/ž)

Vrsta edukacije Bachelor
Kategorije:
Iskustvo: Sa iskustvom
Mjesto: Kotor Varoš
Broj pozicija 1
Jezici:

Prijem radnika - JU OSNOVNA ŠKOLA „SVETI SAVA“ KOTOR VAROŠ

 

OPIS RADNOG MJESTA

 

1. Nastavnik/profesor za predmet pravoslavna vjeronauka – 15 časova na neodređeno radno vrijeme sa položenim stručnim ispitom

 

Za navedeno radno mjesto potrebno je radno iskustvo i položen stručni ispit. 

 

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

 

Kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene Zakonom o radu („Službeni glasnik RS“ 01/16) i članom 104.stav 1.,4., 5. i 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju („Službeni glasnik RS“ 44/17) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača („Službeni glasnik RS“ 77/09, 86/10 i 25/14). 

Bodovanje kandidata će se vršiti po kriterijumima Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi („Službeni glasnik RS“ 102/14), i na osnovu Odluke Ustavnog suda broj U-83/14, objavljen u „Službenom glasniku RS“ 18/16.

 

Pravo učešća na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6.,Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju („Službeni glasnik RS 44/17), kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakona ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

 

Uz prijavu kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

- diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent 

- uvjerenje ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja,

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu,

- uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (za kandidata koji bude izabran putem konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, škola će tražiti uvjerenje o neosuđivanju)

- ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti, ne starije od šest mjeseci, će dostaviti prije potpisivanja Ugovora o radu, kandidat koji bude primljen u radni odnos,

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje kao dokaz o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- uvjerenje o radnom stažu izdato od prethodnog poslodavca,

- uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

- uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

 

Kandidati su dužni da uz prijavu na konkurs dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Sa kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa obaviće se intervju u prostorijama škole u Kotor Varošu, dana 30.oktobra, 2017.godine, sa početkom u 12,00 časova.

Nepotpune i neblagovremene prijave kandidata neće se uzeti u razmatranje, a kandidati koji se ne pojave na intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Prijave se primaju u roku od 8 dana od dana objavljivanja u „Glasu Srpske“, a šalju se na adresu: JU Osnovna škola „Sveti Sava“ Svetosavska 2, 78 220 Kotor Varoš. 

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od 8 dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata.

 

 

 

Izvor: Zavod za zapošljavanje RS

19.10.2017