Poslovi - Oglas za posao

Nastavnik gitare i flaute - m/ž)

Vrsta edukacije Bachelor
Kategorije:
Iskustvo: Sa iskustvom
Mjesto: Gradiška, Kozarska Dubica
Broj pozicija 1
Jezici:

NASTAVNIK GITARE I FLAUTE - JU OMŠ „BRANKO SMILjANIĆ“ Gradiška

 

OPIS RADNOG MJESTA

 

KOZARSKA DUBICA-područno odjeljenje

1.Nastavnik gitare – 11 časova – 1 izvršilac, pripravnik, na određeno radno vrijeme.

 

GRADIŠKA

1.Nastavnik flaute – 8 časova – 1 izvršilac sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, do povratka radnice sa neplaćenog odsustva.

 

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

 

Pored opštih uslova koji su propisani Zakonom o radu kandidati treba da ispunjavaju i uslove propisane Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju kao i uslove propisane Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

 

OPŠTI USLOVI:

(1)(a) da je državljanin RS i BiH, a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

(b) da je punoljetan,a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte.

(v) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

(g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela protiv dostojanstva ličnosti, morala službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta,polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licima.

( 2) Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1.tačka g.ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem,a prije zasnivanja radnog odnosa.

( 3) Uz prijavu na konkurs ( potpisanu od strane kandidata sa naznačenom adresom prebivališta i brojem telefona) pored dokumentacije kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova, kandidati su dužni dostaviti i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjavanje posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje:

- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

- dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja 

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja se nalaze na toj evidenciji.

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu (za radna mjesta u kojim je navedeno da se traži lice sa položenim stručnim ispitom)

- uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, iz kojeg se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i trajanje radnog odnosa po vrstama rada. 

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulih boraca.

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kategoriji borca;

- uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

( 4) Za sve kandidate koji ispunjavaju gore navedene uslove vrijeme testiranja i intervju će biti naknadno utvrđeni, a kandidati obavješteni. Kandidat koji se ne pojavi na testiranju i intervjuu smatraće se da je odustao od prijave.

( 5 ) Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i isti se ne vraćaju, a nepotpune i neblagovremo dostavljene prijave neće se razmatrati .

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Glas Srpske“.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom slati sa naznakom – prijava na konkurs- na adresu:

 

JU OMŠ „BRANKO SMILjANIĆ“

MLADENA STOJANOVIĆA BB 

78400 GRADIŠKA

 

 

Izvor: Zavod za zapošljavanje RS

18.10.2017