Poslovi - Oglas za posao

Software QA Automation Engineer

Vrsta edukacije SSS
Kategorije:
Iskustvo: Sa iskustvom
Mjesto: Sarajevo
Broj pozicija 1
Jezici:

O nama

Isatis je kompanija sa više od 30 godina iskustva u kreiranju IT rješenja i softverskih inovacija. Iskustvo je ono što nas razlike od drugih – i u pogledu iskustava koje posjedujemo, ali i iskustava koje stvaramo za naše zaposlenike i klijente.

Okupljamo neke od najboljih IT stručnjaka kako bismo kreirali rješenja i iskustva koja su utjecajna, inovativna, pametna i brza. Članovi Isatisa rade na složenim projektima za mnoge nizozemske kompanije. Naše usluge obuhvataju sve – od razvoja softvera i dizajniranja korisničkog iskustva do upravljanja cloud uslugama.

Ljudi su uvijek u našem fokusu djelovanja. Trudimo se svojim radom poboljšati kvalitet života i naših zaposlenika ali i krajnjih korisnika produkata koje kreiramo. Isatis je dobitnik SDG Business Pioneers nagrade za 2019. godinu u kategoriji – Ljudi. Također, već 7 godina smo Zlatni Microsoft Partneri.

Nudimo

 

  • Fleksibilan radni angažman (raspored, remote work)
  • Dodatna osiguranja ( godišnje zdravstveno osiguranje, osiguranje od povreda)
  • Bonusi (godišnji bonus, bonus za preporuke, izvanredna postignuća
  • Mogućnost napredovanja, certifikacija i stalnih edukacija
  • Konkurentna plata

 

Šta je Vaša uloga?

Kao Agile Software Tester, dio ste tima koji samostalno upravlja radom na produktu, te ste odgovorni za nadzor kvalitete sistema koje Isatis razvija. Vaša uloga obuhvata savjetovanje developera prilikom testiranja, pri tome imate dobre vještine predviđanja i utvrđivanja mogućih rizika koristeći se automatiziranim testnim metodama kako bi aplikacije bile što brže i efikasnije testirane. To može biti priprema automatiziranih testnih scenarija ili razvoj i buduća provedba automatiziranih regresijskih testova. Komunikacija sa krajnjim korisnicima je također dio posla (npr. o Acceptance testovima). Vaša uloga obuhvata komunikaciju prilikom specificiranja testnih zahtjeva, te savjetovanje prilikom utvrđivanja istih. 

Ukoliko imate iskustvo sa:

 

  • Automatiziranim softverskim testiranjem
  • Primjenom različitih testnih metoda/tehnika u složenim softverskim sistemima
  • Reprezentativno znanje i iskustvo u radu sa alatima automatiziranog testiranja (Selenium, SpecFlow, SoapUI)
  • Iskustvo sa radom u agilnim sredinama (npr. Scrum i Kanban)

 

Od vas očekujemo da imate oko za kvalitet, pragmatičan stav, razvijene analitičke sposobnosti, te dobre komunikacijske vještine.

Pošaljite nam svoj CV na info@isatis.com ili careers@isatis.com.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas putem navedenih email adresa ili društvenih mreža.

 

Izvor: MojPosao.ba

15.04.2021