Poslovi - Oglas za posao

Pekar/pomoćnik pekara (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije:
Iskustvo: Bez iskustva
Mjesto: Sarajevo
Broj pozicija 1
Jezici:

Dvije radnje smo otvorili u samo 8 mjeseci poslovanja, osvojili smo kupce superiornim kvalitetom proizvoda i pipremili sve da otvorimo još dvije radnje u narednih nekoliko mjeseci. Sva obečanja prema uposlenim smo ispunili, svi zajedno u august otišli na kolektivni godišnji odmor, ispoštovali radno vrijeme, neradne nedelje i postali poželjan poslodavac za sve iz pekarske i ugostiteljske branše.

 

Vrijeme je da tim proširimo i uposlimo:

 

1. PEKARA/POMOĆNIKA PEKARA 

 

UVJETI: 

 

Potrebne su nam poštene, vrijedne i stabilne osobe koje traže posao do penzije. Osobe koje znaju šta je dobro pecivo, koje znaju šta je dobro tijesto, osobe koje su spremne prihvatiti novu tehnologiju proizvodnje koja je dijametralno suprotna svemu što su do sada naučili u bh. pekarskoj industriji. To su i osobe koja će svaki dan i svaki "zamjes" raditi prema strogo određenim procedurama i koje shvataju da je "odoka" dodavanje sastojaka zabranjeno ako želimo da uvijek imamo isti kvalitet.

 

NAPOMENE:

 

* Proizvodnja i prodaja se vrši prema HACCP principima pa svi aplikanti moraju posjedovati urođeni osječaj za čistoću, higijenu i procedure rada koje ne ostavljaju prostor za kompromise.

 

** Radno mjesto je na lokaciji Bonjour Marijin Dvor – Dolina 1, Općina Centar, Sarajevo.

 

Prijave možete slati do 04.12.2019. u inbox Facebook stranice Bonjour Artisan Food.

 

Izvor: Posao.ba

05.11.2019