Poslovi - Oglas za posao

Zatvorski policajac – stražar (pripravnik) (m/ž)

Vrsta edukacije SSS
Kategorije:
Iskustvo: Bez iskustva
Mjesto: Mostar
Broj pozicija 1
Jezici:

Na temelju članka 23. Zakona o namještenicima u organima državne službe u Federaciji Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", broj 49/05), ravnatelj Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa u Mostaru, objavljuje

 

J A V N I   O G L A S

za popunu upražnjenog radnog mjesta namještenika

  • Zatvorski policajac – stražar (pripravnik), 1 (jedan) izvršitelj

Radni odnos se zasniva na neodredeno vrijeme. Pripravnički staž traje šest mjeseci, a kandidati koji uspješno završe pripravničku obuku dužni su u daljem roku od tri mjeseca položiti stručni ispit za zvanje stražara. Kandidatu koji ne položi stručni ispit prestaje radni odnos.

 

Opis poslova: Vrši jednostavnije poslove osiguranja u skladu sa č1.134. Zakona o izvršenju kaznenih sankcija u Federaciji Bosne i Hercegovine ("Službene novine FBiH" broj; 44/98,42/99, 12/09 i 42/11) i ostalim podzakonskim aktima.

 

Uvjeti: Pored općih uvjeta predvidenih člankom 24. Zakona o namještenicima u organima državne službe u Federaciji Bosne i Hercegovine (državljanstvo Bosne i Hercegovine, punoijetnost, opća zdravstvena sposobnost za vršenje poslova radnog mjesta, vrsta i stupanj školske naobrazbe potrebne za vršenje poslova radnog mjesta prema Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu organa državne službe, da nije obuhvaćen odredbom članka IX 1. Ustava BiH, kandidati trebaju ispunjavati i sljedeće posebne uvjete, i to:

  • SSS, gimnazija, ekonomska, strojarska, gradevinska ili neka druga srednja škola društvenog tehničkog smjera, kandidat ne smije biti stariji od 25 (dvadeset pet) godina na dan zaključenja oglasa tj. posljednjeg dana roka za prijavu kandidata.

Potrebni dokumenti: (originali ili ovjerene preslike):

  • izvod iz matične knjige rodenih,
  • uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci),
  • diploma - svjedodžbu o završenoj školskoj spremi (original ili ovjerena preslika),
  • ovjerenu izjavu kandidata da nije obuhvaćen odredbom članka IX 1. Ustava Bosne i Hercegovine,
  • ovjerenu izjavu kandidata da u posljednje dvije godine od dana objave oglasa nije otpušten iz organa državne službe kao rezultat kazne na bilo kojem nivou viasti u BiH.

Kandidati su dužni dostaviti kratak životopis s točnom adresom za dostavu pošte.

 

Pismene prijave s navedenim dokazima treba dostaviti najkasnije 15 dana, od dana objave javnog oglasa u dnevnom tisku isključivo putem pošte, preporučeno na adresu:

 

Kazneno popravni zavod poluotvorenog tipa Mostar

Tvrtka Miloša br. 27

88 000 Mostar

s naznakom

“Javni oglas za popunu radnih mjesta KPZ Mostar”

 

Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave, neće se uzeti u razmatranje.

 

Oglas je preuzet sa zvanične web stranice gore navedene institucije ili iz drugih izvora oglašavanja.

11.10.2019