Poslovi - Oglas za posao

Event koordinator (m/ž)

Vrsta edukacije VŠS
Kategorije:
Iskustvo: Godinu
Mjesto: Sarajevo
Broj pozicija 1
Jezici:

OGLAS ZA POZICIJU

 Event koordinator

 

Poslodavac: ProEvent doo Sarajevo

 

Mjesto rada: Sarajevo

 

Rok za prijavu: 09.9.2019.

 

Opis posla: Koordinacija i asistiranje u pripremi i organizaciji evenata i promotivnih događaja. Posao uključuje kreativno i operativno osmišljavanje elemenata i dinamike događaja i promotivnih aktivnosti. Usmenu i pismenu korespodenciju sa klijentima, te implementaciju i nadzor toka realizacije aktivnosti na terenu. Radno mjesto je dinamično, kao i okruženje, a kandidatu pruža priliku za maksimalnu afirmaciju u profesionalnom i duštvenom smislu. Uz kreativne zadatke, radno mjesto zahtjeva izradu ponuda, prezentacija, i posebno plasman/prodaju idejnih rješenja, te administrativnu obradu od ideje do realizacije.

 

Uslovi: Odgovorna i komunikativna osoba, dinamična, naglašenih kreativnih, operativnih i društvenih sklonosti, sa željom za stvaranjem, učenjem i radom u svestranom timu. 

 

Stručna sprema: Viša stručna sprema, Visoka stručna sprema

 

Potrebne godine iskustva: 1+

 

Jezici: Obavezno

 

Vozačka dozvola: B kategorija

 

Vještine: Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

 

Nudimo: Dinamčno i društveno okruženje, redovna komunikacija s klijentima, prilika za isticanje kreativnih i operativnih sklonosti, radu u timu, mogućnost napredovanja i dodatne edukacije, putovanja i raznolikost poslovnih aktivnosti. 

 

Vrsta zaposlenja: Određeno, neodređeno vrijeme

 

Prijave dostaviti na adresu :

ProEvent doo Sarajevo

Višegradska br. 3

71000 Sarajevo 

 

 

Izvor: Posao.ba

18.08.2019